Skip to content

Mästaren är tillbaka!

bettan2021 1

Foto: Alexander Lundkvist
Egentligen behövs ingen presentation av en utav Sveriges bästa stand up-artist. Men om ni nu ändå vill ha det så är han känd från bland annat Parlamentet och för sin ofta politiska, liberala och provokativa humorstil. Vi pratar naturligtvis om Magnus Betnér och just nu är han ute på turné och den 9 december intar han The Tivoli.
Ingen svensk komiker har varit piggare på att testa nya grepp och ligga i framkant för stand ups utveckling än Magnus Betnér. Inför varje föreställning skriver han på nytt material och tanken är att materialet fortsätter leva och utformas under turnén. Förutom att pressa gränser och utveckla stand up som genre så ger det publiken en insikt i hur en föreställning växer fram och tar form.
Alltså, datumet som gäller är 9 december. Platsen är The Tivoli.
Det här är den bästa julklappen ni kan ge er själva.

Mästaren är tillbaka!
Nöjesnytt är en av de äldsta och mest väletablerade mode- och nöjestidningarna i Sverige. Nöjesnytt satsar på spännande layout och intressanta reportage, gärna ur en annorlunda synvinkel. Vi bevakar ”där det händer och när det händer”. Förutom exklusiva intervjuer hittar du bland annat kommande evenemang, det hetaste modet och trenderna, och intressanta restips. Vi tar pulsen på stan´s nöjes- och kulturliv samt det senaste inom teknik, film, musik och spel. Allt med en stark lokal förankring.

Kontakt

Här kan du komma i kontakt med Nöjesnytt. Tveka inte om du har synpunkter på innehållet i tidningen eller på nätet.
Prislista & utgivningsdatum

ANSVARIG UTGIVARE & PROJEKTLEDARE

Pehr Grånefors
pg@hkm.se

Anmäl dig till vårt Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt Nyhetsbrev