Jobba med oss

Säljare / Account manager – Helsingborg 

Nöjesguiden Media är en del av HKM Media Group som ger ut tidningar i Mellansverige och Skåne. I Helsingborg är utöver Nöjesguiden även koncernbolaget HKM Publishing aktivt. Nu söker vi en account manager som ska arbeta koncernövergripande, med Öresunds- och Skåneregionen som arbetsfält och Helsingborg som bas.

Om rollen

Som account manager i Helsingborg arbetar du med HKM Publishings och Nöjesguiden Medias projekt, lokalt och i Öresundsregionen. Telefon och e-post är dina viktigaste arbetsverktyg men du genomför även kundbesök och möten i Helsingborg och övriga Skåne. Vi förser dig med ett välfyllt CRM och en grundlön med tillhörande resultatbaserad provision. Du har daglig kontakt med dina trevliga kollegor på kontoret i Helsingborg (bilden ovan kommer dock från en bildbank) och tillgång till resurser och erfarenhet från koncernen som helhet.

Lämplig erfarenhet och egenskaper

– Erfarenhet av B2B-försäljning i mediebranschen, eller annan likvärdig erfarenhet.

– Förståelse för målgrupper, medietrender och planning.

– Du vill nå resultat och tar gärna ansvar när det behövs.

– Du drivs av att nå dina mål men mår lika bra när gruppen lyckas.

Placering

Helsingborg. 

Omfattning: 

Heltid, tillsvidareanställning, med sex månaders provanställning.

Låter detta intressant? Skicka ansökan med cv och presentation till vd Stefan Hallenius, sh@hkm.se, som även gärna svarar på eventuella frågor. Vi gör intervjuer löpande. Eftersom att vi arbetar för en jämn könsfördelning och mot diskriminering så välkomnar vi ansökningar från alla som håller med om att det är bra saker.

Dela detta