Ny internationell destination
Foto: Viktor Nilsson
Nu har Maryhill Estate öppnat efter flera års renovering, konceptualisering, byggande och en investering på närmare 400 miljoner kronor.
Maryhill Estate består av två delar – Hill House och Sugar Club – som tillsammans blir den åtta hektar stora destinationen Maryhill.
Beläget i Glumslöv, mellan Landskrona och Helsingborg, erbjuder Maryhill Estate en miljö i en av Sveriges vackraste regioner.
Hill House är det tidigare Örenäs Slott och här har man varsamt renoverat den vackra slottsmiljön för att bevara dess charm och historia. Denna del av Maryhill Estate ger gästerna möjlighet att uppleva en atmosfär av förfinad elegans. I direkt anslutning till Hill House kan gästerna koppla av vid en stor infinitypool med utsikt över slottsparken, det glittrande havet och ön Ven.
På Sugar Club, som utgör resortdelen av Maryhill Estate, får gästerna uppleva en helt annan dimension. Här finns en stor och inbjudande pool club och spa med tre pooler, 147 nyrenoverade rum, samt ett urval av restauranger och barer för att tillgodose både fest, avkoppling och gastronomiska upplevelser.
Robert ”Bobbo” Nilsson är VD på Maryhill och har en gedigen gastronomisk bakgrund som Årets Kock, Kockarnas kock och Nobelbanketten. Tillsammans med sina internationella erfarenheter från Sri Lanka, Dubai och Kina har också Maryhill Estate ambitionen om att bli en matdestination för såväl den lokala som internationella publiken. Kockteamet kommer ledas av Martin Hansen.